4 Nisan 2014 Cuma

Call Of Duty 5 World at War Full indir



Call Of Duty 5 World at War full indir
Call Of Duty 5 World at War full indir
Tek link oyun paylaşımlarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu yazımızda savaş ve aksiyon oyunlarının en iyisi olan Call Of Duty serisinin en çok beğenilen oyunu olan Call Of Duty 5 World at War oyununu tanıtacağız.
Call Of Duty 5 World at War oyunu ikinci dünya savaşı zamanlarını anlatmaktadır. Oyunda Japonya, ABD, Sovyetler ve Almanya gibi ülkelerin pasifik ve Doğu Avrupa topraklarındaki amansız savaşını göreceğiz. Oyunda Rus askerlerinin gözünden savaşa bakacağız. 2. Dünya Savaşı’nın dışında tarihteki bir çok savaşı da yine oyun içinde görebileceğiz. Makin Adası Baskını, Stalingrad Muharebesi, Peleliu Muharebesi, Seelow Tepesi Muharebesi, Okinawa Muharebesi ve Berlin Muharebesi gibi savaşlar bunlardan sadece birkaçı.
Önceki sürümlere göre Call Of Duty 5 World at War oyununda oldukça gelişmiş grafikleri görüyoruz. Oyun yüksek sistem gereksinimi istemesine rağmen bunu sonuna kadar hakediyor. Oyunda , oyuncular arası iletişim ve senaryo diğer oyunlara göre mükemmel. Yeni nesil grafik motorları ile tasarlanan grafikler sayesinde oyunda gerçekçilik üst seviyede. Oyunun en büyük özelliklerinden biri ise oldukça heyecanlı aksiyon sahnelerinin olması.
Call Of Duty 5 World at War oyununu sitemizden ücretsiz ve full olarak indirebilirsiniz. Keyifli oyunlar.

Minimum Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi / Operating System : Windows XP, Vista, Windows 7 veya üzeri
İşlemci/CPU : Intel Pentium IV 3.0 GHz ya da AMD Athlon 64 3200 işlemci ya da daha iyisi
RAM/Memory : 512 MB RAM / 1GB RAM (Vista/Win7 için)
Hard Disk : 8 GB
Ekran Kartı – Graphics Hardware : NVIDIA GeForce 6600GT ya da ATI Radeon 1600XT veya daha iyisi, DirectX 9.0c uyumlu en az 256 MB Shader 3.0 destekli ekran kartı veya üzeri
DirectX : DirectX 9

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi / Operating System : Windows XP, Vista, Windows 7 veya üzeri
İşlemci/CPU : Intel® Core 2 Duo E6600 ya da AMD Phenom X3 8750 veya daha iyi işlemci
RAM/Memory : 1GB RAM / 2 GB RAM (Vista/Win7 için)
Hard Disk : 8 GB
Ekran Kartı – Graphics Hardware : NVIDIA GeForce 8600GT ya da ATI Radeon® X1950Pro veya daha iyisi, DirectX 9.0c uyumlu en az 512 MB Shader 3.0 destekli ekran kartı veya üzeri
DirectX : DirectX 9.0c

Call Of Duty 5 World at War indir

Key Code1:MPC8-MD8P-78P1-75DU-890F
Key Code2:QXJJ-XWE9-PCCP-WSE7-0D34


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder