4 Nisan 2014 Cuma

Pes 2012 Full Apk indir



PeS 2012 Full indir - Tek Link
PeS 2012 Full Apk indir
Futbol tutkunlarının en çok oynadığı spor oyunu şüphesiz ki PES. Çıkarttığı her sürümde yeniliği de beraberinde getiren Konami firması bilgisayardan sonra android işletim sistemine sahip telefonlara da PES’i indirmeye başladı. Bilgisayar başında saatlerce oynayan PES bağımlıları artık android telefonları ya da tabletleri üzerinden de oynayabilecekler.

Akıllı telefonların büyük bir ivmeyle artması, oyun firmalarını da harekete geçirdi. Konami de bunu fırsat bilerek PES 2012 apk indir oyununu android platformuna taşıdı. Oyunun aslında bilgisayardakinden çok farkı yok. Sadece ilk kez dokunmatik ekranda oynayacağımız için ilk birkaç maçta oyuna alışmakta zorluk çekebiliriz. Oyunda bütün takımlar, oyuncuları ve kendilerine özel taktikleri ile hazır durumdadırlar. Sitemizden indireceğiniz dosyayı telefonunuza ya da tabletinize atıp açtığınızda oyun kendiliğinden kurulacaktır. Oyunun çok kolay bir kurulumu vardır. Daha sonra ana sayfanıza eklenecek olan pes 2012 apk indir oyununun simgesine tıklayıp oyuna başlayabilirsiniz. 

Oyuna ilk başladığınızda yine bizi bilgisayardaki ile aynı açılış ekranı karşılayacak. Single player ya da turnuva seçeneklerini seçip maçları oynamaya başlayabilirsiniz. Sitemizden indireceğiniz bu dosya ile gerçekçi futbol keyfini android telefonlarınıza ya da tabletlerinize de taşıyabilirsiniz. İyi oyunlar

Pes 2012 Apk indir : TIKLA INDIR

Pes 2012 Android
Pes 2012 Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder