31 Mart 2014 Pazartesi

GameTwist Slots (iOS) İndir

iPhone ve iPad için Slot Makinesi Oyunları

GameTwist Slots, kullanıcıların iOS işletim sistemine sahip cihazları iPhone, iPad ve iPod Touch üzerinde en popüler slot makinesi oyunlarını oynayabilecekleri ücretsiz bir uygulamadır.
Kumarhanelerde yer alan slot makinesi heyecanını akıllı telefonlarınız ve tabletleriniz üzerinde yaşayabileceğiniz bu ücretsiz uygulama ile boş zamanlarınızı oldukça eğlenceli şekilde geçirebilirsiniz.
Farklı bonuların ve ücretsiz döndürme şansının sizleri beklediği farklı birçok slot oyununu sanal para ile oynayabileceğiniz oyunu oynayabilmek için tek yapmanız gereken ücretsiz olarak kendinize bir GameTwist hesabı oluşturmaktır.
Hesabınızı oluşturduktan sonra oyuna ilk kez giriş yaptığınızda, hoşgeldin bonusu olarak 5000 Twist (oyun parası) hesabınıza tanımlanacaktır ve böylelikle popüler slot oyunlarını hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Ayrıca her gün oyuna yeniden giriş yaparak 1000 Twist daha kazanabilirsiniz.
Tüm popüler kumarhane slotlarının bir arada yer aldığı GameTwist Slots'u oynamak daha ne bekliyorsunuz? Hemen uygulamayı indirerek, oynamaya başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder