27 Mart 2014 Perşembe

YOUTUBE KAPATILDI

Twitter'ın ardından Youtube kapatıldı, Youtube kapanıyor doğru çıktı


Twitter'ın ardından Youtube'de kapatıldı. Youtube neden kapatıldı? Youtube kapandı mı? Youtube erişim neden yasaklandı. Youtube neden yasaklandı. Youtube kapanması neye işaret. İşte Youtube'un kapatılması ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Twitter'ın ardından Youtube'de kapatıldı.Youtube neden kapatıldıYoutube kapandımı? Youtube erişim neden yasaklandı.Youtube neden yasaklandıYoutubekapanması neye işaret. İşte Youtube'unkapatılması ile ilgili tüm detaylar haberimizde.
Twitter'dan sonra Youtube da kapatılıyor mu? Bugün akşam saatlerinde Youtube hakkında flaş bir karar verildi. Youtube'a da erişim yasağı getirildi. Peki Youtube neden kapandı. Youtube hakkındaki en son gelişmeleri sizlere dakika dakika aktaracağız. Türkiye twitter yasağını konuşurken, Suriye ilgili tapelerin sızmasının ardından video paylaşım sitesi Youtube hakkında da erişim yasağı getirildi. Alınan karar az önce 3G internet erişimi sağlayan GSM operatörleri ile internet erişim hizmeti veren TTNET ve Superonline gibi ISP şirketlerine tebliğ edildi. Yasaklama kararı, gün içinde operatörler ve şirketler tarafından aşama aşama uygulamaya konacak.
ALINT        Iwww.tgrthaber.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder