1 Nisan 2014 Salı

Mobogenie Android İndir

Android Senkronizasyon Programı

Mobogenie, kullanıcıların kendi bilgisayarları üzerinden Android cihazlarına bağlantı kurarak, Android cihazları içerisinde yer alan dosyaları görüntülemelerine ve farklı düzenlemeler yapabilmelerine olanak sağlayan kullanışlı bir yazılımdır.
Aynı zamanda telefonunuz üzerinde yüklü olan uygulamaları, kişi listenizi, mesajlarınızı ve çok daha fazlasını görüntüleyebileceğiniz Mobogenie sayesinde isterseniz bilgisayarınız aracılığıyla telefonunuz üzerinden mesaj bile gönderebilirsiniz.
Sadece telefonunuz üzerinde yüklü olan uygulamaları görüntülemek dışında, Google Play üzerinden telefonunuza yeni uygulamalar ve oyunlar da indirmenize olanak sağlayan Mobogenie, gerçekten hayatınızı kolaylaştıracak bir uygulamadır.
Tüm bunların dışında kullanıcılara en son çıkan melodileri ve ekran görüntülerini de seçerek telefonları üzerine yükleyebilecekleri farklı seçenekler sunan Mobogenie sayesinde telefonuma nereden melodi veya ekran görüntüsü bulabilirim derdine de son vermiş olacaksınız.
Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayarak, telefonunuz üzerinde yapmak istediğiniz tüm işlemleri kolayca bilgisayar ortamında yapmanıza izin veren Mobogenie, Android akıllı telefon sahibi her kullanıcının mutlaka bilgisayarları üzerinde yer alması gereken yazılımlardan bir tanesi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder