5 Ağustos 2013 Pazartesi

Google Chrome Dokunmatik Özelliği Kazanıyor.

Kullanıcıların uzun zamandır beklediği haber nihayet Google cephesinden geldi. Tarayıcının Canary versiyonuna, kullanıcıların ekranı sağa-sola kaydırarak ileri ve geri gitmelerine olanak tanıyan özellik entegre edilmişti. Bununla yetinmeyen Google'dan tarayıcıya birkaç yeni özelliğin daha getirileceği haberi rapor edildi. 
Rapor edilen bilgilere göre Google, dokunarak yakınlaştırma özelliğini de tarayıcısına entegre etme üzerine çalışmalar yapmakta. Windows 8 işletim sistemine sahip bilgisayarlarda Google ayrıca ekran klavyesini. desteklemekte. Kulağa epey hoş gelen ve tarayıcılarda görmeye pek alışkın olmadığımız bu özellikler üzerinde çalışan tek tarayıcının Google olması, firmanın ne kadar ilerici ve yeniliğe açık bir politika izlediğini bizlere gösteriyor. 
Google'ın Chromebook Pixel'ini ve piyasada bulunan çok sayıdaki Windows 8 bilgisayarı düşündüğümüzde tarayıcının bu tür yenilikçi özelliklere ihtiyaç olduğu su götürmez bir gerçekti. Google bu boşluğu iyi analiz etmiş olacak ki çözümler çok geçmeden kullanıcıyla buluşmuş olacak..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder