4 Ağustos 2013 Pazar

İşte Google Chrome tarayıcınızı daha kullanışlı kılacak 10 eklenti.

                Merhaba.! Arkadaşlar İşte Google Chrome Tarayıcınızı Daha Kullanışlı Kılacak 10 Eklenti.
Chrome AdBlock: İnternette gezerken web sitelerindeki reklamları bloke ederek hızınızı artıran AdBlock'un tek olumsuz yönü bazı yaratıcı reklamlardan haberdar olmanızı engellemesi.
Chrome Aviary Screen Capture: Aviary kısa bir süre önce paralı olan maharetli çevrimiçi araçlarını ücretsiz hale getirdi. Chrome için hazırladığı eklenti ekran görüntüsü almanızı ve düzenlemenizi sağlıyor. Ayrıca Aviary'nin efekt, vektör, ses editörlerine hızlı erişim sağlıyor.
Chrome Brizzly: Brizzly hayatımızın bir parçası haline gelen Twitter ve Facebook profillerini tarayıcı üzerinden yönetmemizi sağlıyor. Aklınızın bir köşesi sürekli profillerinizdeyse Brizzly çok işinize yarayabilir.
Chrome Google Mail Checker: Gmail gelen kutunuzu kontrol eden Google Mail Checker gelen e-postaları uyarı yoluyla size bildiriyor. Kullanışlı ve sade.
Chrome gPDF: Her internet kullanıcısının mutlaka bir PDF okuyucuya ihtiyacı vardır. gPDF dökümanları Google Docs Viewer kullanarak hızlı şekilde açabiliyor. Sizde bilgisayarınızda yer kaplayan bir PDF okuyucu kurmaktan kurtuluyorsunuz.
Chrome Ibrii: Ibrii internette görüp saklamak istediğiniz her şeyi sürükle-bırak yöntemiyle kaydetmenizi sağlıyor. Video, yazı, resim, link hiç farketmez sürükleyip bırakın sonra ister internet ortamında saklayın, ister profilinizde paylaşın.
Chrome IE Tab: Özellikle web geliştiriciler için tasarlanan IE Tab, Google Chrome sekmelerinden birinde Internet Explorer açarak siteyi test etmenizi sağlıyor. Eklenti Chrome'un en beğenilenleri arasında.
Chrome LastPass: Ücretsiz parola yöneticisi LastPass'ın Chrome eklentisiyle bir sürü kullanıcı adı ve şifre arasında kaybolmaktan kurtulabilirsiniz.
Chrome WOT: Web Of Trust (WOT), kullanıcıların güven oylarıyla web sitelerinin güvenilirliğini ölçüyor. Dolandırıcılık, kimlik hırsızlığı, virüs gibi internet tehlikeleri kullanıcıların bildirimleri sayesinde tüm internet kullanıcılarıyla paylaşılıyor.
Chrome Xmarks Bookmarks Sync: Xmarks sadece Chrome için değil tüm tarayıcı ve işletim sistemleri için geliştirilmiş bir çapraz platform yer imi senkronizasyon aracı. Basitçe anlatmak gerekirse, farklı işletim sistemlerinde farklı tarayıcılar kullanıyorsanız senkronizasyon ve yedekleme işlerini Xmarks'a bırakacaksınız

Her Hangi Bir Sorun Halinde İletişim mucahit_s@yahoo.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder